ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 Αφού βάλετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε στο καλάθι μπορείτε να πληρώσετε με όλες τις χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες καθώς και με PayPal account.  

Η mybio.gr στοχεύει να εξυπηρετεί τους πελάτες της με την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές υπηρεσίες της αγοράς. Συγκεκριμένα:

Παραδόσεις εντός Αττικής / Θεσσαλονίκης και άλλων μεγάλων πόλεων

  • Κατώτερο όριο παραγγελίας δεν υπάρχει. 
  • Έως 30€ τα έξοδα αποστολής είναι 6€. 
  • Από 30€ και πάνω σας παραδίδουμε τα ψώνια σας χωρίς χρέωση. 

Παραδόσεις :
Δευτέρα έως Κυριακή από 9:00 έως 21:00 

Παραδόσεις στην επαρχία εκτός μεγάλων πόλεων

Ελάχιστη παραγγελία 45€, με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.  

Όλα τα προϊόντα που διακινούνται από το δίκτυο μας πληρούν αυστηρές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου.

Εάν ωστόσο μείνατε δυσαρεστημένοι από κάποιο προϊόν, επικοινωνήστε άμεσα με το
τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της mybio.gr στο
211-7702599 για να
σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες επιστροφής του.


 

Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211-7702599 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211-7702599 για να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες αλλαγών στην παραγγελία σας.

Δεν υπαρχει καποιο ελαχιστο οριο στην παραγγελια σας. Το σύνηθες για μια μέση παραγγελία στο mybio.gr είναι φυσικά μεγαλύτερο, μια που οι πελάτες μας χρησιμοποιούν την δυνατότητα παράδοσης των προϊόντων στο σπίτι τους χωρίς να κουραστούν, οπότε και επιλέγουν να πραγματοποιήσουν μαζί μας τις αγορές της εβδομάδας ή του μηνα.

Η διαχείριση των προσωπικών σας στοιχείων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Αφού συνδεθείτε με το email και τον κωδικό σας, μεταβείτε στην σελίδα του λογαριασμού σας. Εκεί θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προσωπικά σας στοιχεία, τις παραγγελίες, διευθύνσεις παράδοσης, στοιχεία σύνδεσης κλπ. Επιλέξτε τον αντίστοιχο σύνδεσμο για να δείτε και να επεξεργαστείτε την εκάστοτε πληροφορία

Ειμαστε σιγουροι για την ποιοτητα των προϊόντων που εμπορεύομαστε και έχουμε επενδύσει σημαντικά στις υποδομές αλλά και στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, ώστε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας σε άριστη κατάσταση. Εάν ωστόσο παραλάβατε ένα προϊόν που θεωρείτε πως έχει κάποιο ελάττωμα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Το γεγονός θα καταγραφεί άμεσα και η mybio.gr θα επικοινωνήσει με την κατασκευάστρια εταιρεία ώστε να διαπιστωθεί η αιτία του προβληματικού προϊόντος και θα προβούμε σε άμεση αντικατάσταση και δωρο ένα κουπονι αξιας 10 ευρω για την επομενη αγορα σας αξιας 50 ευρω. 
 

Το mybio.gr είναι ένα αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα, επιλέγοντας να μην έχει φυσική παρουσία για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Όλες οι λειτουργίες μας πραγματοποιούνται με τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και στοχεύουμε να εξυπηρετούμε τον καταναλωτή, τόσο όσον αφορά την προμήθεια όσο και για την διακίνηση και παράδοση των προϊόντων του ως το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα βιολογικων ειδών.

Η mybio.gr δίνει μεγάλη έμφαση στην διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων μας. Πέρα από τις αυστηρές προδιαγραφές που πληρούν όλοι οι προμηθευτές μας, τα προϊόντα ελέγχονται κατά την παραλαβή τους από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας.